Carlota Gurt, Sola

Carlota Gurt, <i>Sola</i>

«En el fons, sempre es tracta d’això: intentar oposar-se a les forces que ens xuclen, que ens dobleguen, que ens esclafen»

#la_gurt #Sola #grup62_ #EdicionsProa #llegirencatalà #llegeixoautores #novela #solitud #CarlotaGurt

🦊 La Mei es queda a l’atur i es trasllada a la casa de la seva infantesa, enmig del bosc, per escriure. La soledat que hi troba és radical, i de la soledat ningú no en surt indemne.

Seguint un compte enrere que culmina al novembre, que ara les lectores comencem, la Mei s’enfronta a un procés en què la realitat i les faules es barregen, el visible i l’invisible dialoguen i la bogeria envaeix progressivament l’enteniment. Unes dimensions cavalquen sobre les altres: la realitat esdevé llegenda, l’invisible es fa present i la bogeria s’entén.

L’ànima de la protagonista creix i ja no hi cap dins el seu cos, la natura la crida en una llengua que a poc a poc la Mei va desxifrant, les males herbes li fermenten al cap i ella se sent riu que baixa pel pendent de la vida sense aturar-se. 🦊

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es