Emma Cline, Papa

Emma Cline, <i>Papa</i>

«Hi havia nits que passejava pel barri, prop de la vora humida del pantà. Era un plaer, poder veure l’interior d’aquelles cases de nit. Cadascuna era un petit manual sobre com ser un ésser humà»

#EmmaCline #Papa #anagramaeditor #Daddy #Papi #relats #llegeixoautores #llegirencatalà

🍭 Emma Cline ens ofereix deu contes de gran intensitat: els tràngols que es fan suportables només perquè es condensaran en històries comunicables, fins i tot divertides; les ensenyances que no arriben, perquè el món no té patrons lògics i tampoc no segueix el curs dels nostres desitjos; les expectatives dels pares, que necessiten sentir que els fills progressen; l’amor, sovint confús i frustrant, que costa d’empassar; els vels que s’instal·len entre nosaltres i els altres, i els difuminen d’una manera agradable, que fa possible que els puguem estimar; la necessitat, o no, de prendre’s la vida seriosament.

Els contes de Cline són com xiclets, refrescants, àcids, fluorescents, vius, formen bombolles que t’esclaten a la boca, i jo voldria que duressin una mica més. 🍭

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es