Eva Baltasar, Mamut

Eva Baltasar, <i>Mamut</i>

«Esdevenia l’animal captiu que aixeca el musell i es queda pensatiu perquè ha ensumat els dits d’un nen i li ha quedat la gana a dintre»

#EvaBaltasar #Mamut #elclubeditor #SantJordi2022 #SantJordiBCN #literaturaencatalà #leoautoras

🌹Sant Jordi, dia d’alegria, de literatura i de flors.

Espero que trobeu llibres que us acompanyin, que us reptin, que us descobreixin realitats diferents, dimensions noves.

Llibres que us mostrin que hi ha coses al món que estan malament, i no tothom les resisteix. Qui no les aguanta, com la protagonista de ‘Mamut’, condueix fins als marges, a l’absurditat crua, a la foscor, a la vora del camí, a les cases destarotades, s’hi fa llar, hi troba caliu. Mamut lluita per la vida en la soledat, en la deshumanització, en la pell cremada, en les dents mossegant pedres, en l’estómac buit i després farcit de xai, en els músculs que es fan durs i ferotges, en el cor que prem el gallet i dispara.

Les dones som mamuts, som mamuts quan parim, som mamuts quan volem engendrar i no podem i som mamuts també quan ens atrevim a dir que no. Som mamuts quan ens adonem que la vida és de la multitud. Som mamuts quan per fi escrivim amb el cos i parim veritats.🌹

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es