Eva Piquer, Aterratge

Eva Piquer, <i>Aterratge</i>

«És millor no caure a cap barranc, no anar-hi a parar mai. Però no és impossible sortir-ne»

#EvaPiquer #Aterratge #elclubeditor #novela #Palamós #llegeixoautores #llibreriavitella

✈️ El camí de la Fosca fins a la Banyera de la Russa, o Cala Massoni, és per a mi una pista d’aterratge segura: a cada pas em deslliuro de pes fins que aconsegueixo detenir els motors per tornar-los a engegar com si fossin nous. Aquest cop m’han acompanyat per la línia de la costa les braçades d’Eva Piquer.

‘Aterratge’ és un crit silenciós. A la narradora se li capgira la vida, cau en un barranc, tot queda buit i ha d’aprendre a omplir el no-res.

La novel·la, sòbria i precisa, ressegueix la línia del cataclisme sense caure en l’autocompassió, és un viatge per trobar el coratge per recomençar. Conscient de la provisionalitat de la vida i agafada a les lectures que la sostenen, la narradora va pujant els graons de l’escala per sortir del pou, per fer que li tornin a importar les coses que no importen, per assaborir l’estar viva.

Al final, la supervivència és una feina d’equip i davant el dolor l’únic que queda és treure tant d’amor com puguem. ✈️

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es