Fraser, Bhattacharya, Arruzza, Feminisme per al 99%

Fraser, Bhattacharya, Arruzza, <i>Feminisme per al 99%</i>

«Només així —establint connexions amb l’antiracisme, l’ecologisme i l’activisme pels drets laborals i dels immigrants— el feminisme podrà estar a l’altura dels reptes del nostre temps»

#nancyfraser #tithibhattacharya #cinziaarruzza #feminismeperal99 #tigrepaper #feminismforthe99percent #amanifesto #feminismoparael99 #feminismoanticapitalista #feminismos

🌎 Mentre el feminisme liberal se centra en el nord global i les dones privilegiades de capes professionals i directives, es nega a afrontar les limitacions socioeconòmiques que fan que la llibertat i l’empoderament siguin impossibles per a la gran majoria de les dones i esdevé una coartada per al neoliberalisme i un obstacle per canviar el sistema, el FEMINISME PER AL 99% és radical i transformador, es nega a sacrificar el benestar de moltes per protegir la llibertat d’unes quantes, defensa la majoria i critica les feministes que defensen l’alliberament només per a les que són com elles.

El feminisme per al 99% aborda les arrels capitalistes de la crisi simultània de l’economia, l’ecologia, la política i la cura, i imagina, com a autèntica solució, una transformació social profunda per a una nova forma, anticapitalista, d’organització social. 🌍

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es