Lucy Caldwell, Intimitats

Lucy Caldwell, <i>Intimitats</i>

«Hi ha tantes coses que necessitem aprendre, i tu també hi ets per ensenyar-me’n, i aprenem juntes. Però en el fons, sabem.»

#LucyCaldwell #Intimitats #universllibres #intimacies #intimidades #llegeixoautores #llegirencatalà #relats

🧸 Com si miréssim a través del vidre, com si apropéssim i allunyéssim la càmera, els contes de Caldwell es bressolen entre el que sabem i el que no sabem, entre els besllums del que ha de venir i el present, entre l’enyorament i la presència, entre els estereotips que tots som i els detalls que ens fan únics.

Cadascú lliura les seves batalles secretes. Fem el que podem o el que creiem que podem. Patim i tirem endavant, com pot no importar? Al final la lògica s’alça de les pàgines i ens mira com si fos un ocell optimista i ple de fe en la bondat: són els moments els que formen una vida, i en cada moment tenim l’oportunitat de respondre al món amb amor i compassió i no amb por. 🧸

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es