Maria Climent, A casa teníem un himne

Maria Climent, <i>A casa teníem un himne</i>

«¿Qui té el coratge de fer el contrari del que li han ensenyat?»

#MariaCliment #Acasateníemunhimne #laltraeditorial #novela #llegeixoautores #llegirencatalà

🎵 L’Erne, la Remei i la Marga, una mare i les seves dues filles. Les tres diferents, en camins divergents, comparteixen la llengua del silenci. Es comuniquen i es deixen de comunicar callant les paraules i nedant al voltant d’històries silenciades.

Passen la vida intentant no patir, mirant de no ser engolides per la maldat dels altres: suren entre les runes de l’ànima i n’intenten treure amor.

Un amor que, malgrat les diferències, els permet arrelar i els ajuda a suportar el present convuls i a projectar-se en el futur. És tenen les unes a altres, viuen, s’equivoquen, miren de rectificar, de tornar a provar, d’intentar viure la vida de la manera que volen.

Maria Climent escriu històries que enganxen i que toquen el moll del dolor sense perdre la frescor ni el bon humor. Jo continuo comptant la Gina entre les meves amigues. 🎵

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es