Marta Orriols, Aprendre a parlar amb les plantes

Marta Orriols, <i>Aprendre a parlar amb les plantes</i>

«Les sales de part plenes, el trànsit i l’hivern, les males notícies, les bones, les que no signifiquen res, el metro sota terra i un avió dalt del cel […] Les persianes que s’alcen, els fogons a la cuina, el raig d’aigua freda sota la dutxa i algú que canta aliè, el mar, el bosc. Els caixers automàtics expel·lint bitllets, els ratolins nerviosos dins les gàbies, els núvols empesos pel vent i les formes que els voldrem donar […] I les plantes. Les plantes fent créixer i estenent les arrels sota terra en un món paral·lel»

#martaorriols #aprendreaparlaramblesplantes #edicions_del_periscopi #edicionsdelperiscopi #aprenderahablarconlasplantas #tomirisllibreria #premiòmnium #llibresencatalà #llegirencatalà #novela #bookstagram #primavera

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es