Marta Orriols, Dolça introducció al caos

Marta Orriols, <i>Dolça introducció al caos</i>

«Es preguntarà de què es penedeix més, del que ha viscut o del que ha deixat de viure. No en traurà mai l’entrellat. Entendrà que el significat de la vida queda contingut en aquesta fissura […]. Un podria basar la mateixa qüestió en una cara una mica més amable de la vida i plantejar-se què val més, el que ha viscut o el que es pensava que viuria.»

#MartaOrriols #Dolçaintroduccióalcaos #EdicionsdelPeriscopi #llegirencatalà #Dulceintroducciónalcaos #novela #leoautoras

🎠 ‘Dolça introducció al caos’ comença quan la Marta li diu al Dani que està embarassada i que no ho vol tirar endavant. A partir d’aquí els dos personatges s’endinsen en el fons de la quotidianitat esquitxada per l’extraordinari i ens mostren la inestabilitat, la sensació d’estar sempre esperant alguna cosa, l’estrès com a estatus social, l’esgotament d’haver de convertir decisions íntimes en discursos convincents, l’enuig, la tendresa, l’amor i el risc d’estimar quan viure és arriscar.

Marta Orriols té les paraules per descriure de manera precisa i viva allò que sabem que existeix però que sovint queda en silenci, que no sempre s’anomena. Algú ha dit que els seus llibres són com una abraçada: tot i que tracten moments de crisi i ens ensenyen que la vida és urgent, també ens donen una treva i amb paraules amables ens fan veure que el món sempre segueix girant, malgrat el que decidim o el que no decidim. 🎠

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es