Paula Vidal, Inversemblant

Paula Vidal, <i>Inversemblant</i>

«I ara que m’has recordat que l’amor és més fort que la por, ja no estic tan espantada»

@paulavidal_books #Inversemblant @estrellapolareditorial #Inverosímil @kidsplanetlibros #novelajuvenil

👩🏽‍🦳 L’àvia del Daniel és increïble, irradia llum, i els seus nets l’estimen amb devoció. Quan l’Alzheimer apareix a les seves vides, el Daniel, convençut que encara li poden passar coses bones, emprèn amb urgència el repte que l’àvia pugui fer totes les coses que li han quedat per fer.

Amb un llenguatge fresc i juvenil, amb imatges plàstiques que ens transporten a l’adolescència i les seves emocions i, sobretot, amb una gran tendresa, Paula Vidal dibuixa dos personatges rodons que s’escapen de les pàgines del llibre, que corren els seus propis riscos sense retre comptes a ningú i que ens recorden que quan el camí es fa pesat ens tenim els uns als altres per compartir la càrrega.

No acostumo a compartir aquí novel·les juvenils, però sé que l’autora d’‘Inversemblant’ ha estimat molt les paraules i ha picat molta pedra perquè la seva primera novel·la s’hagi fet un lloc a les estanteries de les llibreries i als cors dels lectors. Que sigui la primera de moltes, Paula! 👩🏽‍🦳

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es