Vanessa Springora, El consentiment

Vanessa Springora, <i>El consentiment</i>

«Hi ha llibres que són excel·lents medicaments. No me’n recordava»

#VanessaSpringora #Elconsentiment #editorialempúries #grup62_ #Elconsentimiento #Leconsentement #leoautoras #testimonio #consentimiento

🖤 ‘El consentiment’ és un llibre testimonial en què V. explica com, quan tenia 14 anys, va ser seduïda per G., un escriptor de prestigi, de 50 anys, defensor de la pedofília i que es dedicava a fruir del sexe i escriure.

G. no només va abusar d’ella, de la seva joventut, negant-li la personalitat, la intel·ligència i sotmetent-la a una violència sense nom, també va escriure llibres en què ella quedava atrapada, enregistrada, falsificada.

Per això V. escriu aquest llibre, testimoni i acusació, per tornar a ser subjecte de la seva història i contradir la versió de G.: atrapa el caçador amb la seva trampa, el tanca en un llibre.

G. defensava l’“alliberament de la moral”, per sort, amb el suposat alliberament moral també arriba l’alliberament de la paraula de les víctimes. 🖤

Share: Twitter Facebook
Sonia de Luis's Picture

Sobre Sonia de Luis

Me gradué en Filología Hispánica y he cursado algunos másteres y posgrados relacionados con la comunicación, la edición y el asesoramiento lingüístico. Trabajo como correctora, traductora y asesora lingüística desde hace más de diez años. He investigado sobre la despatriarcalización del discurso político. Leo y reseño en @noterminesloslibros.

Barcelona https://scribere.es